CORPORATE FILMS

Wij komen uit de tv-wereld. En zo zag die wereld eruit:

“Je wordt op pad gestuurd met een verhaal, maar op lokatie blijkt het verhaal helemaal niet te kloppen. Toch wil je terug naar de redactie met een item. En dus maak je een andere reportage met de nieuwe invalshoek, die je net ter ore kwam.”

Dit overkwam ons zeker wekelijks. Dat was toentertijd niet altijd leuk, maar wat hebben we er nu veel plezier van! De snelheid, de flexibiliteit en de creativiteit komen nu nog steeds van pas. We gebruiken dit in ons werk voor bedrijven.

Wil je een verhaal vertellen? Wij denken mee! Moet het grappig, out-of-the-box of juist feitelijk, maar niet met dure woorden, wij helpen je met het concept. We luisteren naar je wensen en zetten deze om in een script. We filmen op hoogwaardige apparatuur uiteraard. Wij zijn super benaderbaar en hanteren geen kantoortijden. Dus schakelen gaat heel erg snel.

Soms moeten complexe verhalen verteld worden. Bijvoorbeeld hoe een machine werkt, of een bepaald proces. Dan kan animatie handig zijn. Of wat dacht je van een e-learning, online cursussen?

We werkten eerder met namen als Schwalbe, Suzuki, Dirk van den Broek, Albert Heijn, ANWB, LindaTV, Bovag, ASR, Rabobank, Volksbank enzovoorts.

Oh ja….een specialiteit van ons is, om in korte tijd veel filmpjes te maken van genomineerden, in verband met een prijsuitreiking. Dit doen wij onder andere al voor de Waterinnovatieprijs en de Bouwprijs. Een absolute meerwaarde op het podium!

Selectie van verschillende bedrijfsfilms
Start vandaag nog een project met ons.